سیستم lsf چیست و چه کاربردی دارد؟

سیستم lsf یکی از مقرون‌به‌صرفه‌ترین سازه‌هایی است که در حال حاضر توانسته مورد استقبال قرار گیرد. این نوع سازه فولادی که در دسته‌بندی سازه‌های سبک جای می‌گیرد برای ساخت مکان‌های گوناگونی همچون مدارس، دانشگاه‌ها، مجموعه‌های ورزشی، کارگاه‌ها و… می‌تواند یک گزینه عالی و بسیار ایده‌آل باشد. سیستم lsf یک سازه پیش ساخته است که قطعات مختلف این سازه در کارخانه مونتاژ و زمانی که به محل می‌رسد، می‌تواند به راحتی با استفاده از اتصالات، قابلیت اجرای خود را به نمایش بگذارد. در ادامه به کاربرد این سیستم در انواع ساندویچ پانل سقفی و ساندویچ پانل دیواری میپردازیم.

در این مطلب با چه مواردی آشنا می شویم؟

ساندویچ پانل ISF

درزبندی ساندویچ پانل

شما اگر به دنبال ساندویچ پانل دیواری هستید می‌توانید به سایت mjsazeh.com مراجعه کنید. در این بین سیستمی مانند lsf نیز وجود دارد که شاید از وجود آن بی‌خبر باشید. LSF برای اجرای سازه یک شیوه و روش بسیار مدرن و البته امروزی است. می‌توان گفت این شیوه از سال 1950 آغاز و توانسته در سال 1990 به نقطه اوج خود برسد.

چنانچه به سبک وزن بودن سازه اهمیت می‌دهید، قطعاً LSF می‌تواند حرف‌های زیادی برای گفتن داشته باشد. معمولاً برای ساخت این نوع سازه از اتصالاتی نظیر پیچ و مهره استفاده به عمل می‌آید. ورق نورد سرد شده، لایه‌های عایق صدا و حریق، پانل گچی و پانل سیمانی جزء مصالح متفاوت و مورد استفاده در این نوع سیستم به شمار می‌آیند.

LSF که مخفف ((light steel framing بوده را بهتر است برای ساختمانی با تعداد طبقه‌های کمتر مورد استفاده قرار دهید. ناگفته نماند که فولاد سرد مورد استفاده در این سازه از ورق گالوانیزه فولادی به دست می‌آید. معمولاً فولاد سرد نسبت به نورد گرم هزینه و پروسه کمتری را می‌طلبد.

ساندویچ پانل ISF

قیمت سیستم ال اس اف

برآورد قیمت هر نوع سازه‌ای همچون ساندویچ پانل سقفی یا سیستم ال اس اف را مسئله کمی در نظر نگیرید. شما باید از همان ابتدا هزینه‌ای خود را برآورد کنید تا بتوانید در کمترین زمان ممکن از سازه‌های پیش ساخته این‌چنینی در مکان‌های گوناگونی استفاده کنید. همه ما می‌دانیم که کیفیت و قیمت 2 مقوله کاملاً مرتبط به یکدیگر هستند. در این بین، اگر به دنبال قیمت پایین برای اجرای سیستم ال اس اف یا هر نوع سازه پیش ساخته دیگری هستید، بهتر است بدانید که در پایان کار با کیفیت قابل قبولی روبرو نخواهید شد. صد درصد با این شرایط نمی‌توانید هزینه برآورده شده را نیز مقرون‌به‌صرفه و هوشمندانه در نظر بگیرید.

همه چیز درباره سیستم lsf

کارایی سیستم lsf

چنانچه در مورد کاربرد سیستم lsf با شما بخواهیم صحبت کنیم، می‌توان این‌چنین گفت که امروزه این سیستم برای ساخت‌وساز شهرک‌های مسکونی یک سازه بسیار کاربردی و البته ایده‌آل است که با قیمتی مناسب بکار می‌آید. چنانچه شما قصد داشته باشید که در قسمت پشت‌بام محل کار یا منزل مسکونی خود طبقه‌های دیگری را اضافه کنید، می‌توانید از این سیستم استفاده کنید.

ناگفته نماند که در فضاهایی که ارتفاع بالایی دارند، ساخت نیم‌طبقه بسیار مورد استقبال قرار می‌گیرد و به همین علت می‌توان گفت که lsf در این شرایط نیز به کار می‌آید. عمدتاً در بسیاری از کارخانه و کارگاه‌های صنعتی و همچنین مجموعه‌های آموزشی و ورزشی نیز از سازه‌ای به نام lsf می‌توان استفاده کرد. در این بین، مجموعه معتبر و سابقه mjsazeh.com می‌تواند بهترین گزینه در این شرایط باشد.

مزایای سازه LSF

زمانی که شما به اجرای ساندویچ پانل فکر می‌کنید، معمولاً به مزایای این سازه اهمیت می‌دهید. در مورد سازه دیگری همچون lsf نیز باید به مزایای آن دقت کنید. اولین مزیت این است که شما را به‌عنوان سازنده و یا کارفرمایی که از این سازه استفاده می‌کنید با کیفیت ساخت بسیار بالایی مواجه می‌کنید. همان‌گونه که می‌دانید کیفیت همیشه به ضمانت بقای هر چیزی اشاره می‌کند.

ضخامتی که در این روش یعنی استفاده از سازه lsf کاهش می‌یابد باعث می‌شود که با یک طول عمر 9 تا 12 درصدی برای ایجاد یک فضای مفید به نسبت روش‌های سنتی دیگر بسیار موضوع حائز اهمیتی است. سازه‌های lsf وزن بسیار سبکی دارند و همین امر می‌تواند به کاهش خطرات و آسیب‌های ناشی از زلزله کمک کند.

برای اجرای کلیه اتصالات شما با استفاده از این سیستم می‌توانید کیفیت بالایی را دنبال کنید؛ همچنین قابلیت بازیافت موضوع کمی نیست که درباره قطعات مورد استفاده در سیستم ال اس اف می‌توان این‌چنین گفت که قابلیت بازیافت بالایی دارند. به خاطر عایق‌بندی حرارتی و صوتی دیوارها در این سیستم با کاهش مصرف انرژی شما را روبرو می‌کند. هیچ‌گونه سختی و دشواری برای اجرای تأسیسات برقی و مکانیکی در هنگام استفاده از سیستم lsf وجود ندارد.

چگونگی اجرای سازه lsf

برای اجرای ساندویچ پانل متراژ پایین باید از روش‌ها و شیوه‌های مختلفی استفاده شود و صد درصد برای اجرای سازه lsf نیز پروسه‌ای را باید در نظر گرفت. فونداسیون این سازه پیش ساخته عمق 50 سانتی‌متری را می‌طلبد تا بتوان انکر بولت‌ها را فاصله‌های مشخصی قرار داد. بعد از اجرای فونداسیون نوبت به نصب دیوارها است که برای این کار از انکر بولت‌ها باید استفاده کنید. با استفاده از مهارکننده موقت می‌توان از دیوارهای باربر نیز استفاده کرد. حال نوبت به ساخت سقف است که عمدتاً از خرپاهای سقفی یا حتی سیستم‌های تیر ریزی مسطح می‌توان در این شرایط استفاده کنید.

استفاده از مصالح مدرن و سنتی برای نمای سازه کاملاً بلامانع است. کارایی کاغذ دیواری، دیوار پوش و… نیز در پوشش داخلی حرف‌های زیادی برای گفتن دارند. از سیستم‌هایی نظیر لوله‌کشی و تهویه مطبوع به عنوان تأسیسات سیستم ال اس اف می‌توان یاد کرد.

می‌توان گفت کارایی لوله‌های سوپر پایپ یا لوله‌های پی وی سی فشرده در اینجا گزینه قابل قبولی به شمار می‌آیند. درب و پنجره‌های مدرن آلومینیومی البته ضدحریق و ضد سرقت یا جنس‌هایی نظیر پی وی سی بهترین گزینه برای نصب درب و پنجره‌های این نوع سازه به شمار می‌آیند.

سخن پایانی

سیستم lsf یکی از سیستم‌های بسیار کاربردی و البته مبتنی بر روشی بسیار مدرن است که امروزه تا این حد مورد استقبال و توجه قرار گرفته است. متأسفانه برخی از افراد زمانی که به مجموعه mjsazeh.com مراجعه می‌کنند تنها به دنبال قیمت ارزان و پایین هستند. صد درصد که قیمت مورد بررسی در این سایت برای استفاده از خدماتی که پیشنهاد می‌شود بسیار مقرون به صرفه است، اما اگر به دنبال قیمتی پایین‌تر هستید، حقیقتاً ارزش نخواهد داشت که شما حتی به خرید این سازه پیش ساخته یا انواع دیگر سازه‌های پیش ساخته بپردازید.

منبع:

RAUTA

امتیازدهی